Inici Blogs Els estats de l’ànima…

Els estats de l’ànima…

35

Com en una muntanya russa avui he passat per tots els estats de l’ànima. he estat brillant i divertit, m’he fet un fart de plorar, m’he hagut de barallar, he buscat refugi a les paraules, he fet el ruc, he desitjat pau, noto un infinit cansament. Sento frustració, sento alegria, necessito calma, no m’abandona el jo més canalla, sento dolor, em noto alliberat, i a la vegada presoner de problemes que no haurien de ser els meus, i només soc capaç de dir que no m’ho mereixo i d’una altra cosa, la més important de totes, la que fa que cada dia m’aixequi de bon matí amb ganes de viure; sentir-me estimat. És el que li demano a la vida jo, el de totes les contradiccions, afecte, res més immens, res no em fa més feliç que un somriure de qui estimo. Si no el tinc s’ensorra tot i si apareix tot canvia. I no el puc demanar, i provoco tot el contrari, i em sento fatal, tan poqueta cosa al final. D’aquí la resilència apresa a base d’hosties. D’aquí sempre donar les gracies en els pitjors moments (joder, escric i em cauen les putes llàgrimes). Em persegueix la sensació de fer del revés tot el que m’importa de veritat. I és insofrible. Puc esperar tota la puta vida per un somriure. No seré bo per gran cosa més, però si arriba seré l’home més feliç de la creació. Necessitava plorar, em sento millor. M’esperen dies complicats, o potser no. Jo cuido de l’esperança. El destí va per lliure. Tornarà la pluja de novembre encara que els meteoròlegs ho callin.

Pd. M’encomano als meus amulets…

La paz de tu sonrisa. Roberto Carlos

La paz de tu sonrisa
Mis sueños realiza y te beso feliz
La paz de sonrisa
Mis sueños realiza y te beso feliz
Y en el ansia más loca, mi cielo es tu boca
Millones de estrellas me dicen mi amor
La vida es eso yo vivo por eso
Por lo que me das, me das
La paz de tu sonrisa
Mis sueños realiza y te beso feliz
La paz de sonrisa
Mis sueños realiza y te beso feliz
La belleza es nada si es comparada
Con todo lo que veo en ti mi amor
Tu amor es perfecto lo siento en tus besos
Y lo que me das, me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
La paz de tu sonrisa
Mis sueños realiza y te beso feliz
La paz de sonrisa
Mis sueños realiza y te beso feliz
Y contigo en tus brazos en tantos abrazos
Me entrego gozando tu amor mi amor
Y pierdo el juicio pues el paraíso
Es lo que tú me das, me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso, todo eso
Todo eso lo que tú mi amor me das
Todo eso, todo eso
Todo eso lo que tú mi amor me das
Mi amor me das
Mi amor me das