Inici Notícies Cultura El poble de Sant Vicenç celebra la seva Festa Major d’estiu a...

El poble de Sant Vicenç celebra la seva Festa Major d’estiu a partir de divendres

30

El poble de Sant Vicenç està a punt de celebrar la seva Festa Major d’estiu. Començarà aquest divendres a la nit. El secretari general de la Presidència de la Generalitat i alcalde d’Albinyana, Quin Nin serà l’encarregat d’oferir el pregó des de l’església. Començarà a les deu de la nit. Tot seguit els Nens del Vendrell i els Castellers d’Altafulla faran la tradicional actuació de festa a la plaça Major.

La festa a Sant Vicenç continuarà dissabte amb les matinades a càrrec dels Tocats de Canya. Cap a les 10 del matí tindrà lloc el Concurs de Pintura Infantil, que arriba ja a la seva 40a edició.

Ja a la tarda hi haurà l’exhibició de puntes de coixí a la plaça amb el Grup de Puntaires de Santa Anna del Vendrell.

A les 7 tindrà lloc l’ofici de Festa Major a l’església que continuarà amb una cercavila en què participaran els gegants del Vendrell i el Ball de Bastons Picadits. Ja a la nit, amenitzarà la festa el conjunt Diábolos.

Diumenge les matinades aniran a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès, per despertar el poble en un dia d’activitat esportiva. A 2/4 de 7 un torneig de futbol obert a tothom i tot seguit una remullada a la piscina.

Els actes més festius seguiran dijous amb el 8è concurs de cuina, aquest any haurà de ser un plat mariner. El certamen es celebrarà a les 8 del vespre i en acabar es celebrarà un sopar de germanor.

La Festa Major de Sant Vicenç s’allargarà encara fins el diumenge 13, amb diversos campionats, de petanca, futbolí, tennis taula o karts. També hi haurà novament música: un concert d’Ska Rock amb el grup Paradís Fiscal el dijous 10 d’agost a la nit, i música amb el DJ Diábolos el divendres 11.