Inici Notícies El PDeCAT del Vendrell, partidari d’una llista unitària amb l’ANC

El PDeCAT del Vendrell, partidari d’una llista unitària amb l’ANC

205

El PDeCAT del Vendrell es posiciona a favor d’unir-se a la iniciativa de l’ANC de formar una llista unitària, però no desvetlla si estaria disposat a renunciar a la seva candidata. Ho ha dit en un comunicat l’endemà que l’Assemblea Nacional Catalana expliqués que ja són 300 les persones inscrites per votar a les primàries i crear una nova llista independentista municipal. El PDeCAT demana a Esquerra Republicana i Som Poble que facin públic si volen sumar-se al projecte de llista unitària o no.

De moment Esquerra afirma que estan oberts a diferents propostes i entenen que s’ha de desencallar aquesta qüestió, però que de moment treballen amb la seva candidatura i el seu programa electoral.

De la seva bada Som Poble es reafirma en la decisió presa en l’assembla celebrada al mes de desembre, d’obrir-se a pactes amb forces d’esquerres. Insisteixen que al projecte amb què treballen no hi tenen cabuda les polítiques de dretes. Aquest filtre tancaria la porta, diuen, a una llista unitària a on hi hagués el PDeCAT.