Inici Notícies El PDeCAT demana a la Xarxa Vendrellenca que “s’atengui a la realitat”...

El PDeCAT demana a la Xarxa Vendrellenca que “s’atengui a la realitat” respecte el CAP Botafoc

99
ACTE PDECAT

Arran de la presentació, per part de la Xarxa Vendrellenca, de la moció en la qual es demana la reprovació del regidor de Salut, Ferran Trillas, el PDeCAT del Vendrell ha volgut  desmentir els fets que s’hi descriuen i ha criticat “que no s’atenguin a la realitat” i que “tinguin una actitud merament destructiva”.

Des del PDeCAT s’explica que al començament de legislatura, el regidor de Salut, Ferran Trillas, va aconseguir desencallar la situació de la construcció del CAP del Botafoc. Una construcció que s’havia posposat durant els anys i no semblava que s’hagués d’executar a curt termini. Afegeixen que va ser Trillas qui va obtenir el compromís del director de La Tecla, Joan Maria Adserà, per executar el projecte en un termini màxim de 24 mesos. Diuen que actualment les obres del CAP del Botafoc segueix el seu curs i ja s’estan preparant els pous de fonamentació.

Per aquest motiu el PDeCAT veu en aquestes crítiques només un interès partidista per part d’alguns dels membres de la Xarxa Vendrellenca. En el comunicat fet públic aquest dijous, la formació lamenta que l’entitat d’associacions veïnals no sigui constructiva i que, enlloc de treballar colze a colze per crear una veritable xarxa entre les associacions de veïns i l’Ajuntament del Vendrell, generi confrontació i divisió envers projectes de ciutat cabdals com el CAP del Botafoc.