Inici Notícies El Nàutic tanca la temporada d’estiu pendent de reprendre les obres del...

El Nàutic tanca la temporada d’estiu pendent de reprendre les obres del Port

131

El Club Nàutic de Coma-ruga espera que les obres del Port estiguin enllestides per Setmana Santa. Després de l’aturada als mesos de juliol i d’agost, els treballs s’han de reprendre aquest mes de setembre. Les obres de les primeres fases s’han finançat amb fons del Club Nàutic. Ara ha de començar la tercera etapa, per la qual són necessàries altres aportacions econòmiques.

I aquest cap de setmana el Club Nàutic ha fet la cloenda de l’Escola de Vela. Un acte que serveix per acomiadar la temporada d’estiu dels cursos nàutics, i també el moment per repartir els diplomes de les diferents regates que s’han anat fent aquestes setmanes en les categories d’Optimist, Feva, Laser Tera i Laser Radial.

Finalment aquest proper diumenge al matí es celebra la 22a Travessa de Natació al Port de Coma-ruga. Com cada any la competició comptarà amb dos recorreguts de 800 i 2.000 metres per les categories MENOR i ABSOLUTA. En la primera els nedadors sortiran des del davant de l’Hotel Nuba, i en la 2a des del Francàs. Les inscripcions es tancaran aquest divendres al vespre.