Inici Notícies El Museu Deu acull el primer “Afterwork” al Vendrell

El Museu Deu acull el primer “Afterwork” al Vendrell

32
afterwork

Neix al Vendrell una activitat d’oci amb la qual gaudir, un dimarts al mes, de bon ambient, bona música i bona gastronomia. Dimarts 18, al Museu Deu, a partir de les 19:30 h i fins a les 22 h, tindrà lloc el primer “Afterwork”, organitzat per l’associació Tornem Alego i en col·laboració amb el Museu Deu.

El terme “Afterwork” (que significa després de la feina) es refereix a aquelles activitats lúdiques que es programen després de la jornada laboral, habitualment amb els companys de feina, però en un ambient distès. És un moment per socialitzar i enfortir relacions fora de les tensions laborals.

En aquesta ocasió han volgut anar més enllà i han creat un espai per compartir amb amics, familiars i companys una estona de descans, en la qual es podrà gaudir d’una degustació de vins de Miquel Pons, acompanyats d’una tapa feta en exclusiva per a l’esdeveniment, a càrrec de Bonacarn. La vetllada estarà amenitzada per la fantàstica veu de la cantautora Nerea Bassart i en un entorn de luxe, els jardins del Museu Deu. Tota l’activitat tindrà un preu de 5 €.