Inici blog El meu arbre torna a brotar, fulles de vida i tendressa…

El meu arbre torna a brotar, fulles de vida i tendressa…

31

Avui he passat per davant del meu arbre de la sort, no se ni de quina marca és, o sigui espècie. És un arbre solitari i l’he adoptat. Si et poses a sota, veus la part alta de Cubelles. Hi he passat i he vist que la primavera el fa renéixer. Feia temps que no donava senyals de vida i avui… La sensació ha arribat acompanyada d’un sentiment especial, i diferent, segurament el més especial de tots, el que més em toca el cor, el que més feliç em fa, la tendressa. És quan el cor s’expressà per camins fora del temps i de l’espai, carícies sense final,paraules a cau d’orella, respiracions al compàs, paraules pronunciades amb les mans i amb el cos, companyia total. A mi m’emociona que qui estimo em regali el seu temps i els batecs del seu cor, els batecs del cor… Quan el missatge és no hi ha res millor que estar abraçada a tu i que el món es torni boig si vol. No demano més, no hi ha res més bonic, veure caure la tarda al Mur del passeig maritim sense preocupacions, la pau de la tendressa, el final de les batalles, la decadència dels rellotges, el valor de la complicitat. Si a la vida li demano alguna cosa, li demano això. I si el meu arbre ressuscita no és perquè si…

Sempre està ell, per explicar-ho millor