Inici Blogs El llibre sense final…

El llibre sense final…

37

Tenia tantes ganes de ploure que ha plogut sense núvols, gotes grans ruixats a contratemps… He sortit a la pluja. He enviat el meu desig a un arc de Sant Martí. Sempre surto a la pluja, costums de solitari. Dins la farmaciola del caminant, quatre quartos per a un cafè i el llibre de la lectura anàrquica. He sortit a la pluja amb uns poemes de Benedetti a la motxilla. Homeopatia i esperança,sarcasme i tendresa. Tinc tants llibres començats a llegir, dels que es transiten per ordre de pàgines, que el dia que n’acabi un, es produirà L’efecte papallona i passarà alguna cosa extraordinària al planeta. I tinc dos llibres escrivint-se, un amb termini i un altre, aiiii, l’altre, quanta vida… I surto a la pluja amb el meu llibre de Benedetti d’obrir pagines a l’atzar, he llegit tantes vegades tots els poemes i sempre m’agafa de nou llegir-los. Obro a l’atzar la pàgina 285. informe de caricias…

Benedetti i Sabina