Inici Blogs El gos que portava una barra de pa

El gos que portava una barra de pa

52

Encara vestit de verd, després de l’streaptease sentimental del post d’aquest mati (que si en fes un de físic, tenint en compte l’edat, tampoc no estaria del tot malament), m’ha vingut al cap una imatge i als que teniu el costum de llegir aquest blog, us proposo un exercici d’imaginació, o literari, com vulgueu.
Ara fa temps que he deixat de veure una imatge impactant. A l’hora d’entrar a la feina solia veure un gos que cada dia portava a la boca una barra de pa. La barra estava embolicada i anava dins d’una bossa de plàstic, fet del que podem deduir que anava del forn a casa per portar la barra al seu o la seva propietària. Per tant, al forn estaven avisats. Mai me’l vaig trobar amb l’ipad encès i no tinc la foto, però us ben juro que tot és veritat. Imaginem: qui podria ser el propietari? Per què enviava el gos a comprar el pa? Era una persona gran, amb problemes de mobilitat? Era un geni de l’ensinistrament caní que explotava el gos? Potser no hi havia propietari i estem parlant d’un gos amb hàbits humans…
I per què no l’he tornat a veure? El gos fa règim i ha deixat el pa? El propietari ha mort? El gos ha fugit per escapar de tanta esclavitud… I vosaltres, què us passa pel cap a partir d’aquest plantejament?
M’agradaria que estrenéssim la pestanya de comentaris del blog, o que compartiu als vostres facebooks les vostres versions. Això, tan senzill, és la llavor de la literatura. I ja sabeu,si el que us interessa es l’streaptease físic, cap problema. Useu també la pestanya dels comentaris.