Inici Blogs El cor de puntetes…

El cor de puntetes…

33

Com els nens, que de puntetes s’enfilen per veure què hi ha darrere d’una tanca, jo tinc el cor de puntetes.
Quan em sento be reacciono com en determinats moments de la meva infantesa. Jo vaig ser un nen solitari, complicat, ploramiques, acomplexat,però més bo que el pà. Tenia per obligació allò que em deien els pares i era obedient, segurament excessivament responsable, i somiador, molt, com ara. Tot això es va espatllar i de quina manera, en la meva adolescència, quina novetat, era necessari i convenient. I el resultat és una espècie de barreja de totes dues vides anteriors. Soc responsable però amb tendència a la mandra, treballador però amb inclinació a anar sobrat, obedient però pocavergonya, i somiador, però somiador.
No he superat encara alguns dels meus traumes infantils, lliçons ensenyades pels meus pares, que van fer la seva feina de puta mare. La primera, la fonamental, la per sempre, no sempre podràs tenir tot allò que desitgis. Exemple; encara avui espero que els Reis em portin l’scalextric. Consciencia proletaria. No era per a mi i no ho va ser. Fa anys que m’el podria haver comprat jo, però és que hi ha altres jocs que m’agraden molt més…
Avui m’he mullat amb la meravellosa pluja de Llevant. He posat en cor de puntetes per mirar que hi havia darrera de la tanca verda de la ilusió, i no hi havia l’scalextric, tampoc aquesta vegada. Darrera de la tanca estaves tu, my Kind of Lady..
Pd. Plou, i en un forat dels núvols he vist la lluna, tan rodona. Somio despert que els meus somnis es facin realitat. No ho puc evitar. Ningú no em pot robar l’optimisme. Desitjo, anhelo, amb totes les meves forces…

My Kind of Lady. Súpertramp

Let me tell you what I want to say
You’re the only one who can make me feel this way
My kind of lady
No better love could I embrace

No better heart, no other face
Can quite compare with you
You came along and then you mend my broken dreams
I was so down and then as foolish as it seems

You gave me your affection
Yeah baby you came through
We’ll make it you’ll see
In spite of those who say it’s wrong

This time we feel that we belong
Now we can truly say
We’ll be together and that’s all we’ll ever need
We’ll love each other, that’s the way it’s gonna be

And nothin’ under the sun of moon
Can make us be apart
Oh my honey
You know I’ll love you every day

When things go wrong we’ll find a way
I’m so glad I met you
Much more than I can ever say
We’re making plans and holding hands just like before

We’ll try again, we’ll make amends along the road
It’s fellin’ good, just like it should, this time we know
We’ll share each other’s happiness for now and evermore
I’ve been wastin’ my life away

I’ve got a message for you today
To tell you that you are
My kind of lady
I’m not the same since I met you

All of my dreams had fallen through
And then you came along
One magic night when things went right it was so fine
Looked in your eyes and realized that you were mine

And nothin’ under the sun of moon
Can make us be apart
Oh my baby
You know I’ll love you all the way

When times get hard we’ll smile and say
I’m so glad I met youI’ll love you more and more each day
We’re making plans and holding hands just like before
We’ll try again, we’ll make amends along the road

It’s fellin’ good, just like it should, this time we know
We’ll share each other’s happiness for now and evermore