Inici Notícies Dos detinguts per tenir 287 plantes de marihuana a La Bisbal del...

Dos detinguts per tenir 287 plantes de marihuana a La Bisbal del Penedès

648
marihuana

La Guardia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana “Indoor” a la Urbanització de l’Esplai, a La Bisbal del Penedès. S’ha detingut dues persones a les què s’imputen els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. S’han intervingut 287 plantes de marihuana, splits d’aire condicionat, compressores, ventiladors, filtres de carboni, insonoritzadores, làmpades,  balances de precisió i material per la cura de les plantes.

les investigacions van començar al novembre passat gràcies a la col·laboració ciutadana. La Guàrdia Civil va descobrir que la persona que residia en el domicili intervingut es dedicava a la venda al tall de substàncies estupefaents als accessos de Valls, i que una altra persona que residia al Vendrell visitava habitualment la vivenda. D’altra banda, al juliol l’empresa d’energia elèctrica va tallar el subministrament per un impagament de la factura, però tot i això el consum de llum continuava existint. Aleshores es va trobar que hi havia dues enganxades a la connexió de servei.

L’entrada a la casa es va fer amb gossos ensinistrats per localitzar substàncies estupefaents. Van descobrir la plantació que estava amagada amb plaques de cartró i de guix al garatge.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial al Vendrell i se’n va decretar la llibertat amb càrrecs.