Inici Blogs Dies d’anar a la pelu, màquina i al dos…

Dies d’anar a la pelu, màquina i al dos…

40

I en un moment indeterminat del dia he sentit un infinit abatiment, també fisic, sense raons objectives que el justifiquin. Estic al límit de mi. La disputa del meu optimisme i el meu patiment em posa a prova. I l’última cosa que vull fer, la fa per mi algun mecanisme interior. No vull que el neguit m’impedeixi disfrutar de les coses que em fan feliç. Ni puc fer que l’ansietat no hi és. De vegades, en dies d’euforia com ahir, soc capaç de fer com que no em passa el que em passa, però aqui està la factura. Ha saltat l’automatic, un excés de consum. I escric per tornar-lo a activar. És la meva manera de funcionar en hores baixes. Un descobriment relativament recent. Jo soc el que soc, he après a reconèixer defectes primer i despres, amb molta prevencio, alguna virtut. Tinc les meves febleses identificades i una tendència a oblidar que hi son que te riscos. No m’agraden els elogis. I escolto allò que de tot cor em diu qui m’estima de veritat, encara que sigui dolorós. I potser sembla que no, però no soc insensible. Procuro saltar els obstacles. Visc a cop de cor, i no soc gens especial, o tan especial com qualsevol altre. No puc deixar de creure en la possibilitat de fer realitat allò que desitjo despert i quan dormo. I sé qué és i qui te la clau. I també he après una altra lliçó. No tinc por de demanar, per activa, per passiva, fins i tot amb el silenci carregat d’energia dels meus amulets…

PD. Potser també te una explicació, però en dies com aquest, i avui també, he sentit la necessitat, i la he complert, d’anar a la pelu. Maquina i al dos. A saco.

L’encre de tes yeux. Francis Cabrel.

Paroles de la chanson L’encre De Tes Yeux par Francis Cabrel

Puisqu’on ne vivra jamais tout les deux
Puisqu’on est fou, puisqu’on est seul
Puisqu’ils sont si nombreux
Même la morale parle pour eux

J’aimerais quand même te dire
Tout ce que j’ai pu écrire
Je l’ai puisé à l’encre de tes yeux

Je n’avais pas vu que tu portais des chaînes
A trop vouloir te regarder
J’en oubliais les miennes
On rêvait de Venise et de liberté

J’aimerais quand même te dire
Tout ce que j’ai pu écrire
C’est ton sourire qui me l’a dicté

Tu viendras longtemps marcher dans mes rêves
Tu viendras toujours du côté

Où le soleil se lève
Et si malgré ça j’arrive à t’oublier
J’aimerais quand même te dire
Tout ce que j’ai pu écrire
Aura longtemps le parfum des regrets

Mais puisqu’on ne vivra jamais tous les deux
Puisqu’on est fou, puisqu’on est seul
Puisqu’ils sont si nombreux
Même la morale parle pour eux
J’aimerais quand même te dire
Tout ce que j’ai pu écrire
Je l’ai puisé à l’encre de tes yeux