Inici Blogs Detector de prodigis activat…

Detector de prodigis activat…

30

El detector de prodigis està activat, intueixo maniobres d’aproximació a la felicitat, sensibilitat a flor de pell. Pluja i arcs de Sant Martí… El fruit de viure a cor obert, la empatia alliberadora, el camí de les petjades de l’amor, com les molles de pa d’Ariadna que permeten Teseu escapar del laberint del Minotaure. Així em sento jo. I a la vegada soc conscient ke no em puc creure res, com el funambulista que camina sentint sota els peus la corda que tremola i guardant l’equilibri precari. No hi ha res escrit, per això estik atent a les sensacions, son la guia. Atent amb tot, amb cos i anima. Jo conec el fracàs i les seves consequencies. I no parlo de fracàs public, això em preocupa poc, parlo de fracàs intim, de naufragi personal. Si alguna cosa he après és a ser resilient. A confiar. Sí, confiar en qui m’estima i està pendent de mi, en qui M’ajuda a ser millor, en qui si te ganes de fer un petó, una abraçada, un somriure, un akí estic, ho fa, i no calen explicacions per a les evidencies. Jo no sabia ke això existia. Havia arribat a pensar, quan encara era més immadur que ara, que tot depenia de mi, del ke feia o deixava de fer, i estava equivocat. Jo era el que se sentia culpable tot. Ara soc el que dona les gràcies i sempre, sempre, confia. Cada dia guanyat amb una dosi d’esperança és un regal. Ho sé. No parlo per parlar, no escric per escriure. I intueixo. l’amor és un boomerang si estimes amb tot amb tot seràs estimat…

Only you (i el teu xampú) Blaumut