Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Derrotes ajustades a domicili de l’AB Vendrell i l’Handbol Vendrell masculí i femení

Nova derrota de l’AB Vendrell per 75-72 a la pista del Reus Ploms Salle B. Els jugadors de Dani Ventosa van protagonitzar una gran primera part on gairebé sempre van portar la iniciativa en el marcador. A la represa, però, les forces es van igualar i finalment els locals van acabar remuntant gràcies a un inspirat Ramon Descarrega amb trenta-tres punts, que contrarestava els vint-i-nou d’Adrià Trouvé. La pròxima cita serà dissabte a les 17.45 hores a Coma-ruga contra el Reus Deportiu.

En handbol, l’equip masculí de l’Handbol Vendrell va perdre per 29-25 a la pista del Pau Casals de Sabadell. Els jugadors de Suso Fernández van completar un gran partit, obligant els locals a canviar fins a tres cops de defensa, però el fet de comptar amb només set jugadors per les baixes va acabar passant factura. La pròxima cita serà dissabte a les 18.00 hores al Pavelló Municipal contra el CH Martorell B.

Pel que fa a l’equip femení, el CH Vendrell-Tarragona va perdre per 19-18 a la pista de la Salle Montcada. Les jugadores de Josep Maria Martí i Lluís Calmet van demostrar la millora defensiva de les últimes setmanes, però en canvi els va faltar un xic d’encert en atac per poder sumar almenys un punt. La pròxima cita serà diumenge a les 12.30 hores al pavelló de Sant Salvador de Tarragona contra el CH Terrassa.