Inici Notícies Cultura Darreres activitats de l’any a la Biblioteca Terra Baixa

Darreres activitats de l’any a la Biblioteca Terra Baixa

16
Sílvia Soler al club de lectura de la biblioteca

La Biblioteca Pública Terra Baixa encara l’últim tram de l’any amb un intens i variat programa d’activitats marcat per tres elements centrals: el nou programa del Club de Lectura, la participació en la celebració “El Vendrell viu Pau Casals” i la cinquena edició del projecte “Biblioteques amb DO”.

El Club de Lectura va celebrar el curs passat el seu 15è aniversari. És el més antic de les comarques de Tarragona, i compta amb més de 60 participants. Aquests propers dies la Biblioteca reprèn l’activitat comptant de nou amb la professora Neus Oliveras com a moderadora.

Un altre dels eixos centrals d’aquest darrer trimestre de l’any està relacionat amb la celebració “El Vendrell viu Pau Casals”. Una iniciativa que s’organitza al municipi durant l’octubre i a la que es va donar el tret de sortida amb la presentació del segon punt de llibre commemoratiu de Pau Casals. La idea consisteix en publicar cada any un nou punt, per anar elaborant una col·lecció. En total, s’han editat 80.000 punts, que seran repartits per les 400 biblioteques de Catalunya.

La darrera de les propostes programades per a finals d’any té a veure amb la cinquena edició de “Biblioteques amb DO”, un projecte per difondre la relació entre el món del vi i de la cultura. I per donar a conèixer aquesta connexió, durant el mes de novembre es duran a terme activitats adreçades tant al públic adult com a l’infantil.