Inici Blogs Cuido de la tristesa

Cuido de la tristesa

52

El dia que oblidi que dins meu habita la tristesa seré un desgarciat, i no ho sabré veure. El dia que oblidi de tot allò que em va fer feliç i vaig perdre seré insensible i les llàgrimes no hauran valgut la pena. El dia que cregui que sense enyor no hi ha esperança deixaré de ser jo per ser qualsevol altre. El dia que no recordi els moments d’eternitat viscuts seré un fantasma.
El dia que no em senti fràgil, que no ho canvii tot per un somriure, que no em toqui el cor una mirada, que no celebri un missatge, que el record de la teva olor no sigui una punyalada, que no tingui ganes bojes d’enviar de vacances al sentit comú, que no pensi que a tu, siguis on siguis, et pot estar passant el mateix, aquell dia, serà un dia perdut.
La tristesa és part del millor de mi, soc jo sense disfresses. Si estic trist és perquè sé qué és ser feliç, i com de valuosos son els moments de felicitat, com d’unics, com de màgics, com d’adictius. Estimo per sempre a qui estimo amb l’ànima. Estimo i no hi ha orgull, ni retrets, ni comparacions, ni sensació de fracàs, ni veritats a mitges,ni ganes de semblar qui no soc per obtenir res. Només por de fer mal, i ganes de cuidar el tresor de l’amor, que és la màquina que mou el meu món, el riu que fa girar les pales del molí de l’esperança infinita, l’únic camí que porta al paradís possible de la felicitat. Per això cuido de la meva tristesa. No em fa mal, al contrari, és el termòmetre de la felicitat. La frase no és jo sempre estaré akí. La frase és jo visc akí per sempre, és la meva elecció…

Chega de Saudade. Antonio Carlos Jobim, cantada per Caetamo Veloso

Vai minha tristeza e diz a ela Que sem ela não pode ser Diz-lhe numa prece Que ela regresse, porque eu não posso mais sofrer. Chega de saudade a realidade É que sem ela não há paz, não há beleza É só tristeza e a melancolia Que não sai de mim, não sai de mim, não sai Mas se ela voltar, se ela voltar, Que coisa linda, que coisa louca Pois há menos peixinhos a nadar no mar Do que os beijinhos que eu darei Na sua boca, dentro dos meus braços Os abraços hão de ser, milhões de abraços Apertado assim, colado assim, calado assim Abraços e beijinhos e carinhos sem ter fim Que é pra acabar com este negócio de você Viver sem mim. Não quero mais este negócio de você tão longe assim. Vamos deixar esse negócio de viver longe de mim