Inici Notícies Cultura Coma-ruga de Festa Major a partir de dissabte

Coma-ruga de Festa Major a partir de dissabte

104

Comença aquest dissabte la Festa Major de Coma-ruga. Com és tradicional, després del repic de campanes i el llançament de coets, tindrà lloc el Concurs de Truites i Pastissos, organitzat per l’AV Sant Ramon, i que ja arriba a la 25a edició.

Al llarg de la jornada es succeiran diferents campionats esportius. Entre ells de dòmino, d’escacs o de pesca a l’Estany de Coma-ruga.

A 2/4 de 8 de la tarda tindrà lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Tarragona, a la plaça Germans Trillas.

A 2/4 de 9 el parc Tabaris acollirà una gran botifarrada a càrrec de La Cuina Sense Fronteres, que precedirà una cantada d’havaneres amb el grup calafellenc Veles i Vents.

Diumenge continuaran els campionats i concursos al llarg del dia, amb dibuix, tennis taula i petanca.

A 2/4 d’1 hi haurà una festa de l’escuma al Parc Tabaris i a les 7 de la tarda començarà el Mostrafoc. A la plaça Germans Trillas es concentraran el Ball de Diables, el Ball de Diablons i la Víbria, el Cabrot, el Borinot de Foc, el Bou, el Tallot, la Mulassa i les Puces del Caramot. Al moment de fer-se fosc faran les enceses de lluïment.

A partir de la mitjanit hi haurà ball amb l’orquestra Enigma al Parc Tabaris.

La festa major de Coma-ruga seguirà dilluns amb inflables aquàtics al Tabaris a partir de 2/4 d’1 i a les 7 de la tarda, el grup Los Tetes faran animació pels nens i nenes.

A partir de la mitjanit hi haurà ball amb l’orquestra Melodia al Parc Tabaris.

Dimarts 15, dia festiu, tindrà lloc una missa a les 11 a l’església de Sant Ramon. A la tarda, a partir de les 7 sortirà una cercavila des del bar del Casal  amb la xaranga Santa Anna, l’Aligueta del Vendrell, el ball de Panderetes, els Gegants i Nans i els grallers.

Els quatre dies festius clouran amb un castell de focs a la platja, a 2/4 de dotze de la nit, a càrrec de la Pirotècnica Drac Coeters. Tot seguit hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Star Wars: El despertar de la fuerza.