Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Cap de setmana per oblidar de l’AB Vendrell, el CH Vendrell-Tarragona i el CFS Vendrell

En bàsquet, segona derrota consecutiva de l’AB Vendrell per 96-89 a la pista del Valls B. Els jugadors de Dani Ventosa van anar per davant en el marcador durant els tres primers quarts, però un parcial de 33-18 a l’últim període va ensorrar els taronges. Ara, els de Ventosa tancaran l’any dissabte a les 17.45 hores a Coma-ruga contra el Manyanet.

En handbol, nova derrota del CH Vendrell-Tarragona per 20-32 contra el Sant Boi B. Les jugadores de Josep Maria Martí i Lluís Calmet van pagar una mala primera part que va acabar amb 8-20 i tot i la millora a la represa ja no van ser a temps de ficar-se dins del partit. Ara, les vendrellenques tancaran l’any diumenge a les 12.30 hores novament a Tarragona contra el Tàrrega.

Finalment, el CFS Vendrell va perdre per 5-2 a la pista del Vila-seca. Els locals van marxar al descans guanyant ja per 3-0, i tot i les dues dianes de Miguel Molina a la represa, el conjunt tarragoní anotaria dues dianes més per sentenciar el matx. Ara, els de Miquel Malo tancaran l’any diumenge a les 11.15 hores al Pavelló Municipal contra l’Huracans La Selva B.