Inici Notícies Aplacen fins demà la recerca del veí de Calafell desaparegut

Aplacen fins demà la recerca del veí de Calafell desaparegut

482
Imatge del dispositiu. Aj. de Calafell

L’Ajuntament de Calafell informa que, donada la manca de visibilitat des de les 18h, es tanca el dispositiu de recerca activat per trobar el veí de Calafell Javier Ramoneda, desaparegut ahir. L’home, de 46 anys, havia sortit a passejar la seva gossa per la zona del centre d’oci Calafell Slide, i ja no va tornar a casa.

Aquest dimarts al matí s’ha posat en marxa un ampli dispositiu de recerca amb la participació de diferents cossos de seguretat i d’emergències -30 agents dels Mossos d’Esquadra, 15 de la Policia local, 20 efectius dels Bombers, 10 de Protecció Civil i 10 de Creu Roja- i 140 veïns voluntaris. Al voltant de 200 persones que han activat el dispositiu repartits en 11 grups. A primera hora de la tarda s’ha ampliat la batuda a d’altres zones i també s’ha comptat amb un helicòpter que ha rastrejat les àrees boscoses.

El dispositiu de recerca de Javier Ramoneda es reprendrà demà al matí a primera hora. Qui hi vulgui participar com a voluntari en l’operació es pot adreçar al centre de coordinació, a l’esplanada de davant de la Policia local de Calafell, a la carretera de l’Estació s/n. També es demana que qualsevol persona que pugui aportar alguna dada sobre aquesta desaparició ho comuniqui a la Policia Local de Calafell o als Mossos d’Esquadra.