Inici Notícies Cultura Apareixen en bon estat els gegants del Vendrell

Apareixen en bon estat els gegants del Vendrell

3483
gegants

Els gegants vells del Vendrell, i el remolc en què es trobaven, han aparegut en perfectes condicions aquest divendres a Castelló. La troballa l’han feta agents de la Guàrdia Civil de Burriana, a la demarcació de Castelló. El remolc estava abandonat en una carretera secundària entre Moncofa i la població veïna de Nules. Membres de la colla dels Gegants i Nans del Vendrell es desplaçaran demà cap a la localitat valenciana per recuperar les figures i el remolc.

Aquest diumenge està previst celebrar una festa de benvinguda a la plaça Vella de la Vila, a les 11.30h, i en què s’ha convidat les diferents entitats de la Vila.

Des de l’Ajuntament del Vendrell s’agreix la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants, i es felicita els diferents cossos policials -Policia Municipal del Vendrell, policies locals d’altres municipis, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil- per la seva tasca i  poder tornar a tenir a casa el Salvador i la Teresa.

La policia continua amb la investigació per esclarir els fets i trobar l’autor o autors del robatori.