Inici Blogs Amb un sol adjectiu no en tinc prou, o potser si…

Amb un sol adjectiu no en tinc prou, o potser si…

51

És impossible defnir-te amb un unic adjectiu. No puc. En Necessitaria molts perquè tu ets moltes tu, i totes m’agraden. Escoltant cançons, que és una bonica maera de llegir, he trobat una frase que des de la primera vegada que vag escoltar creia que et definia. Ho crec avui, encara més. Crec que ens defineix. I avui reapareix, com la canço sencera. La frase inclou adjectiu, el que millor et defineix, i un complement directe, fet a mida; la valiente de los miedos. La valiente de los miedos.
Avui a unndels ponts de Calafell he vist una meravellosa pancarta, que no he pogut retratar i que esta escrita en lletres negres i vermelles en negre ( segur que la pancarta encara hi és)es pot llegir Felicidad i en vermell es estar a tu lado.
No la he escrit jo, pero qui l’ha penjat m’ha llegit el pensament. Ja se, pensaras que soc un jeta, però jo te la regalo perquè ets la valenta. Tambe ets la mes bonica, la mes ocurret, la mes dvertida, la mes dolça, la mes competent, la mes sincera, la més apassionada de les dones del mon mundial. Però per sobre de tot, ets la valenta, no ho dubtis ni un segon.