Inici Blogs Algunes coses quasi irresistibles i la que ho és…

Algunes coses quasi irresistibles i la que ho és…

23

Que no soc de pedra és evident, que puc caure en la temptació no és cap noticia. Em perd la xocolata, tota, especialment la xocolata negra. Soc addicte al café, és el meu aliment, però un bon Blue Mountain és superior a mi. Em passa amb la Coca-cola. I em posa un bon cava fred. No puc evitar somriure si un nen em somriu i quan això passa jugaria sense final, prou be que ho sap el meu nebot. Tinc debilitat per la gent que amb paraules diu una cosa i la seva mirada en diu un altra. M’agraden a morir les cançons que expliquen el que sento, i les pelis d’amor que em fan venir ganes de plorar. La pluja és el meu taló d’aquíl·les. M’agrada escoltar escoltar gent que pensa diferent de mi. Em flipa la poesia de Benedetti i les històries que expliquen el Caetano, el Sabina, el Manolo i els Estopa. M’agrada veure la manera de caminar dels adults feliços, que semblen nens contents. Estaria tota la nit escoltant la radio. I cada matí del món esmorzaria un xuxo de crema. M’agrada trepitjar xarcos encara que no tingui botes d’aigua i la sensació única de nedar sota la pluja. Em flipem les històries del poli Rocco Schiavonne. Sóc addicte a les imatges de dies feliços que inunden el meu cor. Però si soc sincer, absolutament sincer, irresistible és la cara que fas quan sense paraules, amb mirada de delicte i les mans sobre el meu pit, abandones tota decència, i sense dir-ho, estas anunciant el prodigi dels prodigis; ara veuras, xaval…

Señales de vida. Luís Eduardo Aute

Estando ya más que dispuesto a conformarme
A tantos días que no ven amanecer,
Me disponía a darle crédito al desarme
Sabiendo que no había nada que perder.

Pero, de pronto, dio lugar lo inesperado,
Un dulce asalto secuestró mi rendición.
Apareciste como un potro desbocado
Y me pusiste a galopar el corazón.

Te puedo decir,
Mi amor cenicida,
Que gracias a ti
Empiezo a sentir,
Muy dentro de mí,
Señales de vida.

A punto de habitar en este cementerio
De fuegos fatuos que jamás tuvieron luz,
Me liberaste de ese eterno cautiverio
Donde mi nombre era un crespón bajo una cruz.

Y así me arrebataste de mi biografía
Que ya empezaba a no creer en el azar
Para matar al muerto que me convivía
Y despertar al niño que miraba el mar.