Inici Blogs Al final, llum. I ves tu a saber què…

Al final, llum. I ves tu a saber què…

52

Avui vinc carregat d’alegria i de documents que la acrediten. El cor em demana encomanar el virus del bon rollo, i penso dedicar a aquesta obra aparentment inútil totes les forces que tingui mentre en tingui. Els documents son diversos. Us porto una cançó prestada pero molt estimada per mi, Mercedes Benz, de la gran Janis Joplin. Li demana a Deu que li compri un Mercedes Benz. Que li demostri que l’estima i li pagui, de passada, una altra ronda de birra. Intranscendent? No us ho penseu… Però i com cantava la punyetera. No se si Deu la va escoltar, però pels mortals com jo, fer-ho, és un plaer i em porta al cor algu que estimo molt.
El segon document és la predicció que feia per aquest dijous el meu horoscopista de capçalera, l’italià Branko a les pagines digitals del Messagiero. Tant me fa que l’encerti o que jo, suggestinat, em prengui al peu de la lletra allò que diu. El cas és que avui ( i tants i tants altres dies) ha fet bingo.
El tercer document és una foto que he fet jo solet d’una escala de cargol al final de la qual hi ha llum. Cada dia la pujo i la baixo i no ha estat fins avui, perquè serà?, que no he vist que tenia un significat especial… Al final de l’escala hi ha llum! Avui l’he vist perquè avui tocava, perquè sent el mateix de sempre he sortit guanyador, ni que sigui circumstancialment, contra la part negativa de mi mateix. No em penedeixo de res del que he fet, tot m’ha ajudat a aprendre a gestionar la complicada maquinaria de les emocions. He tingut sort i el procés m’ha permès coneixer i estimar persones que per sempre formaran part de mi. He descobert que la feblesa esdevé energia i que si no hi ha felicitat, tampoc hi haurà llàgrimes. Una cosa i l’altra formen part del mateix putu invent que som nosaltres, individus imperfectes, meravellosament erràtics, febles, però tambè poderosos, capaços d’impossibles, de fer moure cel i terra si ens hi posem de tot cor, de demanar-li a Deu o a qui sigui que ens pagui una altra ronda de birres i d’aconseguir-ho!
Mai més no compartir felicitat ni tristesa, mai més callar les emocions, mai més no deixar dit el que penso, sempre tenint en compte com i a qui i de quina manera. Tots ens assemblem més del que ens imaginem en determinades coses, que fins i tot tenen explicació científica. Hi ha dies complicats per estar be, i dies en que tot sembla escrit pel guionista d’una tonta comèdia romàntica d’aquelles que encara que ells no ho reconeguin, agraden fins i tot als que aparenten anar per la vida de durs o de dures. Segur que tots tornarem, tard o d’hora, o que alguns o algunes, encara hi sou, a l’inici o a mig camí de la llarga escala de cargol. Ep, al final i ha llum, i tot el temps del món per tornar a caure i per tornar a escalar.

Mercedes Benz
Oh lord, won’t you buy me a mercedes benz ?
my friends all drive porsches, i must make amends.
worked hard all my lifetime, no help from my friends,
so lord, won’t you buy me a mercedes benz ?
Oh lord, won’t you buy me a color tv ?
dialing for dollars is trying to find me.
i wait for delivery each day until three,
so oh lord, won’t you buy me a color tv ?
Oh lord, won’t you buy me a night on the town ?
i’m counting on you, lord, please don’t let me down.
prove that you love me and buy the next round,
oh lord, won’t you buy me a night on the town ?
Everybody!
oh lord, won’t you buy me a mercedes benz ?
my friends all drive porsches, i must make amends,
worked hard all my lifetime, no help from my friends,
so oh lord, won’t you buy me a mercedes benz ?
That’s it!

ARIETE
Luna nuova di aprile nasce alle ore 13 e 24 minuti, è la vostra personale Luna nuova, chiude un capitolo ed apre una pagina bianca di questo 2016, tutta da scrivere, nella vita professionale e in amore. Insieme alla Luna agiscono Venere, Marte e Saturno, Urano – oggi stesso potete realizzare guadagni attraverso giudiziosi investimenti di denaro.