Inici Blogs Aigua i aire, s’ha acabat fer-li més forats al cinturó…

Aigua i aire, s’ha acabat fer-li més forats al cinturó…

54

S’ha acabat fer-li forats al cinturó del pantaló. Ja soc on volia ser. He estat capaç de fer el més dificil. Canvio resistència per velocitat. Avui he tornat ha sentir que comença quelcom de nou, l’hora de posar sobre la taula el millor de mi, allò que se fer, allò que em fa diferent, allò que fa temps que per circumstàncies de la vida havia perdut i que sento recuperat, no recuperat, millorat. Ha estat un formidable viatge al centre de la terra, ple de tot, dur a vegades i a vegades emocionant i a vegades inexplicable. Però aquesta part del viatge, la dels revolts infinits sense veure el destí s’ha acabat, com quan surts de les Costes del Garraf i et trobes l’autovia. És temps de deixar de patir per mi i de concentrar-me en allò que desitjo, en allò que val la pena per viure. És temps d’acció i serà espectacular i no el vull viure sense tu. Segur que no soc l’home més meravellós del món, però quan com ara em sento a punt, no em pots comparar amb ningú. Ha arribat l’hora del talent i de l’esforç, pero tambè de les flors dels ametllers. Quan el mon es posa del meu favor, i nomes han estat dues èpoques de la meva vida, aquesta és la segona, tot és possible. No he tingut ni un sol dia de pressa, m’he menjat amb patates els meus moments més obscurs, però ja està. Tornem a la batalla, amor meu, canviem el mon al nostre gust, siguem la pera. Tinc forces de sobres per si et fallen, humor pels teus moments difícils, paraules per curar les teves ferides, força per enlairar-te entre els meus braços, resistència per fer durar la passió més enllà de la passió, velocitat per caçar-te al vol totes les estrelles i un somriure que saps que és de veritat i que desfà tots els nusos. Ho tenia dins i per fi ha aparegut amb aquesta primavera avançada. Som aigua, siguem aire, lleugers i transcendents. La vida ens espera…