Inici Notícies A presó l’autor de dos robatoris amb intimidació en establiments de Segur...

A presó l’autor de dos robatoris amb intimidació en establiments de Segur de Calafell

21

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Vendrell van detenir el passat dia 3 d’agost un veí de Cunit, de 39 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació. El primer es va produir el dia 25 de juny, en una benzinera de Segur de Calafell. L’home hauria entrat a l’establiment i en veure que la dependenta no hi era a dins, va intentar forçar la caixa enregistradora amb un tornavís. Al no aconseguir-ho va optar per emportar-se la caixa. En la fugida hauria amenaçat la treballadora amb la que s’havia creuat.

El segon delicte, es va produir el 29 de juliol en un supermercat també de Segur de Calafell. En aquest cas el lladre també hauria amenaçat les treballadores amb un tornavís. Un cop va obtenir la recaptació de les dues caixes, va fugir de l’establiment.

Amb els indicis que els investigadors van recollir, van identificar el presumpte autor dels fets que va ser localitzat al Vendrell.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents per delictes similars, va passar el dia 4 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar el seu ingrés a presó.