Inici Blogs A la casa dels esquirols…

A la casa dels esquirols…

46

Després de setmanes de piscina i més piscina avui, que estava tancada, m’he posat les bambes de runner de les grans ocasions i he fet el que més m’agrada dels meus recorreguts, el llarg, el que em posa a prova, i deu n’hi do. He hagut de gestionar l’esforç i la capacitat de recuperacio durant el trajecte. És fàcil equivocar-se, autoimposar-se un ritme superior al convenient en els moments d’euforia i al final tenir problemes per acabar. I a mi m’agrada acabar in crescendo, estirant les ultimes forces al final del recorregut. Ja ho he escrit més d’una vegada, corro sol, no competeixo més que amb mi, és un acte emocional, em fa sentir bé, m’agrada explorar els meus límits, saber com funciono, tenir la sang freda de distingir els moments de debilitat i també aquells en els que em sento capaç, decidir quan, sentint-me fort, he de controlar i aquells d’extrem cansament en els quals toca aguantar, no claudicar. Córrer és una metàfora vital. I desprès de passar la prova arriba l’agradable sensació del cansament. Per això he anat a la casa dels esquirols i m’he descalçat, caminant sobre l’herba i a sota dels arbres on viuen els meus esquirols de la sort. Només vull ser jo, una mica millor cada dia… I que vingui el que hagi de venir…

Cercami. I pooh (si em busques, saps com trobar-me)

Cercami io sono nel mondo degli uomini
cercami nei mari che non traversammo mai.
Nel vento del primo mattino.
Cercami nel sole che scoppia di rondini.
Sul fiume che porta lontano.
Cercami nel mondo che vive più in là di noi.
Vorrei farti un ritratto e stamparlo gigante
e la tua fantasia raccontarla alla gente
ma è nascosto agli sguardi questo amore perfetto
quattro muri e un letto.
Non diventa più amore ma sopravvivenza
del tuo dolce silenzio non so fare senza
ma facciamo qualcosa: si può anche morire
stando qui a sognare.
Cercami io sono nel mondo degli uomini
cercami nei mari che non traversammo mai.
Nel sonno dell’erba di sera.
Cercami nei fuochi d’estate sugli argini.
Ai margini della pianura
Cercami negli altri che piangono e ridono.
Io ti voglio incontrare sulle strade del mondo
voglio fare un respiro e riempirmi di vento
ci dobbiamo svegliare e guardare di fuori
noi non siamo soli.
Cercami negli uomini in mare che sognano
Un pesce gigante e un’amante.
Cercami nell’alba fra il cielo e le fabbriche.
Nel traffico senza parole.
Cercami nei mari che non traversammo mai.
E dopo parliamo di noi.
Cercami io sono nel mondo degli uomini.
Na, na, na, na.