Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

8M, el feminisme torna a la vaga

Sindicats i col·lectius feministes de tot el món preparen per aquest divendres 8 de març una nova jornada de vaga per denunciar la violència masclista i les discriminacions que pateixen les dones àmbits diversos com el laboral, social o  la salut.

A Catalunya i l’Estat s’ha plantejat una aturada en quatre eixos: la feina,  les cures i treball no remunerat, l’educació i el consum. La convocatòria vol demostrar que, sense les dones, el món s’atura.

QUI POT FER VAGA? La convocatòria dona cobertura a tots els treballadors, dones i homes; per tant, tothom que vulgui pot utilitzar el seu dret a vaga per sumar suports a la protesta. Tot i així, la majoria de col·lectius feministes proposen que els homes s’ofereixin per fer els serveis mínims en el cas que l’empresa hi estigui obligada. A més, també els encoratgen a fer les tasques de cures de les companyes, amigues i familiars perquè elles puguin participar en la jornada de lluita.

QUINS ACTES ES FARAN? Al Vendrell, el Comitè Vaga Feminista Baix Penedès convoca una protesta a les 12 del migdia a la Plaça Vella. L’acte institucional serà a les 20h al Museu Deu, amb la lectura d’un manifest i un muntatge visual de Teatre Espai.