Inici Blogs 1.750 metres. Tempesta. Aigua. Per fí…

1.750 metres. Tempesta. Aigua. Per fí…

35

Aigua. Fa dies que li dono voltes a la definició d’ella mateixa que va fer fa uns dies una convidada al meu programa d’entrevistes, La factoria. Ella definia el seu estat com aigua, un estat mutant, en funció de les circumstàncies i de cada moment. Em va sorprendre i em va agradar, m’agrada que els convidats es relaxin a les entrevistes, es quan diuen coses més interessants.
I pensant, pensant m’he adonat que jo mateix tinc una intensa relació física i sentimental (poden ser la mateixa cosa) amb l’aigua. Ahir i avui he nedat 1.750 metres cada dia, una bona estona dins de la piscina. Perfeccionar el meu estat físic, i per tant tambè l’animic, és l’objectiu del meu repte. Estic en forma, noto l’agradable sensació del cansament, desconnecto i relativitzo les meves preocupacions, que son sentimentals. I això de la piscina és aigua. Escric esperant la tempesta que per aquest divendres, a una hora o a una altra, anuncien els homes del temps. La pluja és la meva aliada. I estaria be una bona tempesta que deixès el cel i el cor nets, a punt per a estrenar moments de màxima felicitat. Qui m’estima sap com és d’especial per a mi la pluja. I quan plou, pensa en mi. Avui és un d’aquests dies, un estrany dia màgic.
Reprenc l’article emmig de la tempesta anhelada. És tal com l’havia desitjat. La meravellosa olor de la terra mullada dona pau al meu cor. He aprofitat per mullar-me sota la pluja, que és una de les coses en teoria absurdes que més m’agrada fer. Aigua en formes diferents, vida, almenys un dia com aquest cada setmana. Vaticini de temps millors…

Una meravellosa cançó d’amor estranya, Robert Palmer. Plou. Al.leluia…

Jonnhy and Mary

Johnny’s always running around
Trying to find certainty.
He needs all the world to confirm
That he ain’t lonely.
Mary counts the walls
says he tires easily.
Johnny thinks the world would be right
If it would buy truth from him.
Mary says he changes his mind
More than a woman
But she made her bed
Even when the chance was slim.
Johnny says he’s willing to learn
When he decides he’s a fool.
Johnny says he’ll live anywhere
When he earns time to.
Mary combs her hair
Says he should be used to it.
Mary always hedges her bets

She never knows what to think.
She says he still acts
Like he’s being discovered
Scared that he’ll be caught
Without a second thought.
Johnny feels he’s wasting his breath
Trying to talk sence to her.
Mary says he’s lacking a real
Sense of proportion
So she combs her hair
Knows he tires easily.
Johnny’s always running around
Trying to find certainty.
He needs all the world to confirm
That he ain’t lonely.
Mary counts the wall
Says she should be used to it.